Вакарчук дізнався в Інтернеті про інцидент на своєму концерті у Мінську

Опубліковано:
24 Листопада, 2014 о 10:35

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук дізнався про непорозуміння з українськими прапорами на його концерті у Мінську з Інтернету.

 



Про це він заявив в ефірі телеканалу «Інтер», передає Укрінформ.

“Я дізнався про це з Інтернету і сподіваюся, що таких випадків більше ніколи не буде. У Мінську у нас був дуже хороший концерт, нас дуже гаряче підтримувала публіка, це був, мабуть, один з найкращих концертів останнього часу. А з приводу українського прапора можу сказати, що він побував не лише у залі, але й на сцені у моїх руках. Я не думав, що хто-небудь і коли-небудь заборонить мені тримати мій рідний прапор у руках”, – сказав він.

 

Вакарчук також закликав українців позбавлятися звички вірити у те, що «хтось прийде і зробить усе за нас».

“Ми маємо мати глибоку віру у зміни, які мають статися. А глибока віра має будуватися на цінностях. За них люди на Майдані і віддали найдорожче, що у них є – своє життя. І тепер жоден з нас не має морального права просто чекати чуда зверху. Так влада, яку ми вибрали, має бути нами жорстко контрольована. Вона має пам’ятати, що не вічна у своїх кріслах, але найголовніше – ми повинні починати з себе”, – наголосив фронтмен гурту “Океан Ельзи”.

 

Нагадаємо: у п’ятницю, 21 листопада у Мінську відбувся концерт відомого українського гурту «Океан Ельзи». На вході до «Мінськ-Арени» міліція заборонила відвідувачам проносити українські прапори.

 

За матеріалами  ukrinform.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: