В Збаражі представили очільника району (Фото)

Опубліковано:
5 Травня, 2015 о 08:21

4 травня голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна представив активу Збаражчини нового керівника районної державної адміністрації Анатолія Качку. Пріоритетами роботи очільника виконавчої влади Збаразького району мають стати:виконання мобілізаційних планів, зміцнення обороноздатності країни, боротьба з корупцією, відновлення роботи підприємств, створення нових робочих місць, залучення в економіку внутрішніх та зовнішніх інвестиції, легалізація роботи кар”єрів та бізнесу.

 



Окремий акцент – увага до родин загиблих військових. Степан Барна також подякував усім сім”ям, які делегувли своїх чоловіків боронити Вітчизну, волонтерам, людям, представникам аграрного сектора та бзнесу, які підтримують українську армію та докладають максимум зусиль для перемоги України. Серед настанов новому очільнику Збаражчини – ефективне управління господарським комплексом району та відкритість влади до людей. -Президент України отримав вотум довіри від народу і разом з тим велику відповідальність перед людми, – наголосив голова ОДА, – і ми, як виконавча вертикаль влади, розділяємо цю відповідальність.

 

Підходи у роботі мають бути європейські та цивілізовані. Представляючи Анатолія Качку, Степан Барна зауважив, що новий голова РДА – місцевий і є уродженцем села Новики.Має досвід роботи в підприємницьких структурах та досвід громадсько-політичний. Анатолій Качка у свою чергу подякував за довіру та пообіцяв її виправдати, а також звернувся з проханням підтримати його у виконанні низки завдань, які ставить Президент України. Щодо кадрових рішень, то пообіцяв дослухатися до думки громадськості. Посадовець має бути порядним, професійним і людяним, – переконаний Анатолій Качка.

 

Фото: Світлана Боднар

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: