В Тернополі з трьох кредиток чоловіка зняли майже 60 тисяч гривень

Опубліковано:
5 Вересня, 2015 о 13:53

У Тернополі телефонні шахраї зняли одразу з трьох карток тернополянина майже 60 тисяч гривень. Чоловік каже, повірив у те, що до нього зателефонували з банку. У міліції розповіли, що загалом за останніх два дні аферисти викрали з карток тернополян понад сто двадцять тисяч гривень.

 



У 29 річної тернополянки псевдопрацівник банку зняв з рахунку більше п’ятнадцяти тисяч. Через подібні схеми зняли гроші у мешканців  Бучача та Кременця.

 

– Схема виманювання коштів для всіх потерпілих однакова – незнайомці, телефонуючи, повідомляли клієнтам про спроби несанкціонованого зняття коштів з їх рахунків, чи зміни паролів в системі захисту. Запитували останні цифри рахунків, просили повідомити усі особисті дані, а люди диктували навіть захисні пін-коди карток. Надмірна довіра призвела до втрати чималих коштів, – кажуть правоохоронці.

 

Нагадаємо, що справжні банківські працівники ніколи не займатимуться розв’язанням подібних питань за телефоном. Обмін конфіденційними відомостями можливий тільки при особистому зверненні клієнта до банківської установи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: