В Тернополі з’явились веб-камери на спортивних майданчиках

Опубліковано:
12 Січня, 2016 о 09:44

На спортивних майданчиках в Тернополі встановили камери відеоспостереження.

 



Зокрема, відтепер тернополяни в онлайн-режимі можуть спостерігати за майданчиком на вулиці Лесі Українки,19, Пилипа Орлика, Старий Ринок,5. Окрім цього з’явилась веб-камера і біля екстрим-парку, що в парку «Топільче».

 

До слова, централізована система відеоспостереження у Тернополі працює вже більше двох років. За цей час камери відео спостереження з’явились по всьому місту і виправдали себе.

 

Насамперед це надійний спосіб слідкувати за правопорядком. Камери встановлені у місцях, де часто трапляються аварії на великих площах, а також біля нічних магазинів та нічних клубів.

 

– Такий досвід ми перебрали у наших європейських партнерів, зокрема в міста Хожів та Люблін, де така система діє вже багато років. Основна перевага системи відеспостереження, це те, що правоохорнці мають можливість контрулювати за будь-якими правопорушеннями, які можуть відбуватись у місті. Тобто в першу чергу ці камери ставились там, де найбільше траплялось автопригод та у місцях, які можуть бути потенційно небезпечні у плані злочинів, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: