В Президента вимагають звільнити заступника голови ОДА Івана Бабійчука

Опубліковано:
5 Березня, 2015

“Актом наруги над пам’яттю жертв-борців за Україну героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО” громадські активісти Тернопільщини вважають покладення виконання обов’язків заступника голови Тернопільської ОДА на Бабійчука І.Г.

 

Про це йдеться у відозві до Президента України Петра Порошенка 11 лідерів громадських організацій, які входять в обласну координаційну раду захисту української державності. Документ підписали Олександр Варакута (Спілка офіцерів України), Павло Сливка (Рада захисту державності), Євген Безкоровайний (Національна спілка письменників), Андрій Клим (Об’єднання ветеранів), Ольга Копач (Асоціація лікарів-католиків), Михайло Світлик (Національний форум профспілок), Надія Ярема (Жіноче товариство імені Олени Теліги), Василь Турецький (Українська Народна Рада), Семен Боцій (Спілка професійних вчителів), Роман Сидяга (Українська християнська солідарність), Дем’ян Чернець (Товариство політичних в’язнів і репресованих).

 

“Вважаємо, що призначення головним ідеологом області І.Г.Бабійчука є некоректним по відношенню до всіх українських патріотів, тай самого інституту органів державної влади”, – пишуть автори звернення. Далі згадується про те, пан Бабійчук перебував в керівних органах партії Медведчука СДПУ(о), працював у передвиборчих штабах Януковича та був “вірним слугою режиму та його ставленника Хоптяна”.

 

Рада захисту державності вважає, що його дії суперечили принципам порядності, професіоналізму та патріотизму. Крім того, процедура покладення обов’язків заступника голови облдержадміністрації відбулося за відсутності відкритості, прозорості, та нехтуванням думки громадськості, всупереч запровадженим Президентом на державному рівні принципам кадрової політики.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іван бабійчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Президент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: