В парку Національного відродження аферисти крадуть собак?

Опубліковано:
29 Листопада, 2015 о 23:43
Громадська організація “Ноїв Ковчег” на свої сторінці в соціальній мережі ВКонтакті розмістила інформацію про те, що в парку Національного відродження невідомі особи крадуть домашніх собак. 

 
 
Ось повний текст повідомлення:
 
 
“SOS! Увага! Поступила інформація, що в парку національного відродження невідомі люди, які видають себе за групу відлову Зооцентру, крадуть домашніх улюбленців. Все відбувається приблизно так. Під’їжджає машина білого кольору, по словам очевидців не легкова, а типу кадік (дивіться на фото). Звідти випускають тічкуючу суку. Домашні кобелі тікають від господарів, чуючи запах тічки. Виходять люди з захватом і беруть собаку в петлю, потім затягують в машину. Потім, коли господарі обклеюють весь парк оголошеннями про пропажу, їм дзвонять і пропонують викупити собаку. Будь ласка, хто був свідком таких дій, щось бачив чи чув, звертайтеся за телефонами 0673509972, 0972274351. Не будьте байдужими, адже і ваш домашній улюбленець може стати жертвою шахраїв!
P.S. Офіційна група відлову Зооцентру користується машиною марки Газель. В машині завжди знаходяться шофер Павло, стрілець Ігор та начальник служби відлову Віра. Тільки ця група людей має право відловлювати безпритульних тварин в місті Тернополі.”
 
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: