В окупованій Горлівці терористи розстріляли юнака за порушення комендантської години

Опубліковано:
23 Червня, 2015 о 21:41

В окупованій бойовиками «ДНР» Горлівці терористи розстріляли 22-річного Володимира Гончарова.

 



Про це повідомляють місцеві мешканці, інформує Galnet з посиланням на depo.ua.

 

Також вбивство підтверджують друзі та знайомі загиблого в коментарях до повідомлення.

 

В.Гончарова застрелили «співробітники комендатури Горлівки» за порушення комендантської години.

Вбивство сталося поруч з будівлею «комендатури» на кінцевій зупинці автобусного маршруту №2 7 по вулиці «40 років України». За словами блогера Микити Сініцина, 22-річний хлопець разом з друзями святкував день народження разом з друзями і вийшов до кіоску після настання комендантської години.

«Причин, за яким молоду людину вбили, а не відправили рити окопи, як це роблять зазвичай, кілька: компанія намагалася втекти від патруля «комендатури» і в них почали стріляти або хтось із хлопців почав лаятися і битися з співробітниками комендатури, а Володимир намагався їх розборонити», – припускають автори «Типової Горлівки».

 

В коментарях знайомі юнака пишуть, що між бойовиками і молодими хлопцями почалася колотнеча, в ході якої терористи відкрили вогонь. Дві кулі потрапили В.Гончарову в спину – легеню і область серця – і він помер на місці.

 

Постраждав один друг іменинника – він з кульовим пораненням голови потрапив до лікарні і зараз перебуває у важкому стані.

 

«Це чиста правда. Батько вбитого Володимира працює на «Стиролі». Але я чув іншу версію. Працівники «комендатури» були вщент п’яні. Почали свої права качати перед молоддю. Молодь їм сказала, що вони «бєспределять». Підсумок ви знаєте… Працівників «комендатури», які в цьому брали участь, перевели в інше місто», – написав користувач Олексій Новіков.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: