В міськраді з’ясовують, хто «похазяйнував» на вул. 15 Квітня (Відео)

Опубліковано:
1 Квітня, 2015 о 12:00

Хто зрубав тую та чи законно встановили металеву конструкцію на вулиці 15 Квітня, на території ринку біля «Оріону», з’ясовує спеціальна комісія міськради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Тернополя Сергій Надал. В комісію увійшли фахівці з управління муніципальної поліції, відділу земельних ресурсів та інших профільних підрозділів мерії.

 



ІГОР МАКСИМІВ, голова комісії, інспектор відділу контролю за правопорушеннями управління муніципальної поліції:


«По факту зрубки дерева управлінням житлово-комунального господарства було складено акт та направлено в правоохоронні органи для встановлення винуватців та притягнення їх до відповідальності, звичайно ж. Щодо металевих конструкцій, то на даний момент комісія вивчає питання законності їх встановлення та наявність дозвільних документів для цього».


Вже найближчим часом, каже Ігор Максимів, за результатами роботи комісії, всі матеріали будуть направлені міському голові, а також, у випадку певних порушень, у правоохоронні органи.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини, #туя
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: