В кількох маршрутках Тернополя встановили відеокамери

Опубліковано:
21 Січня, 2016 о 15:13

У кількох маршрутках та автобусах Тернополя встановили відеокамери. Водії запевняють, що таким чином вони зможуть відслідкувати кількість пільгових місць в транспорті та уникнути постійних скарг. Відомо, що камери встановлені за ініціативи самих перевізників

 



– Про ці камери нас інформував перевізник в усній формі. Їх встановили для того, щоб наприклад коли є скарга, то перевізник має оправдальну інформацію та відеодоказ того, що у нього в салоні було дійсно три пільговики, – зазначив в ефірі ТВ-4 начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський. 

 

Самі тернополяни поки що двояко ставляться до нововведення.  Одні  тернополяни уже звернулись в прокуратуру зі скагами, а інші  переконані, що завдяки цьому можна буде дійсно побачити скільки пільгових пасажирів у салоні автобуса.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: