В Києві агресивна жінка збила і покусала поліцейських

Опубліковано:
20 Січня, 2016 о 23:15

У Києві агресивна жінка-водій збила з ніг одного поліцейського і покусала іншого. Про це повідомляє на своїй сторінці соцмережі Facebook Патрульна поліція України .

 



“Вчора в Києві, біля метро Дружби народів, увагу патрульних привернуло авто, припарковане в смузі для руху громадського транспорту. Інспектор підійшов до водія, щоб зробити зауваження і перевірити документи. Жінка, що сиділа за кермом, відповіла жорсткою відмовою, а потім скоїла наїзд на поліцейського та провезла його кілька метрів на капоті Hyundai Getz”, – розповіли в поліції.

 

“Патрульний зіскочив з авто, проте отримав травми. З попереднім діагнозом забій лівого і правого колінного суглоба, його госпіталізували до лікарні. Водія ж почали переслідувати і заблокували на вулиці Бастіонній. Однак, незважаючи на це, жінка вискочила з машини і спробувала втекти”, – йдеться в повідомленні.

 

“Її швидко наздогнали, а під час спроби одягнути наручники жінка продовжувала чинити опір, нецензурно висловлювалася і вкусила за руку патрульного. На місце події прибули слідчі. Жінка відразу викликала швидку допомогу, посилаючись на погане самопочуття. Зараз вона госпіталізована, але це не врятує її від кримінальної відповідальності “, – запевняють поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: