В Бережанському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій

Опубліковано:
24 Березня, 2015 о 07:42

На замовлення підприємства ТзОВ «СП Продсервіс» у Бережанському районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. Підприємство запропонувало вільні робочі місця за професіями: водій автотранспортних засобів, механік-налагоджувальник, оператор лінії з виробництва харчової продукції (хлібопекарно-макаронне та кондитерське виробництво).

 



Відкриваючи захід, заступник директора РЦЗ Галина Лехняк ознайомила учасників зі станом ринку праці та послугами служби зайнятості щодо сприяння зайнятості населення.

 

Директор підприємства Лариса Лісовська розповіла присутнім про напрямки діяльності «СП Продсервіс», перспективи його розвитку, характер роботи та умови оплати праці; відповіла на запитання шукачів роботи; провела співбесіди з тими, хто зацікавився працею на підприємстві.

 

У результаті проведеного заходу роботодавець підібрав 8 безробітних, які відповідають професійно-кваліфікаційним вимогам, відтак вирішуватиме питання їх працевлаштування у товаристві. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: