В Україні почав діяти новий проєкт з кібербезпеки «BRAMA». Його мета – очистити інформаційний простір від російської пропаганди та знищити осередки поширення забороненого контенту. Роблять це 150 тисяч волонтерів.

Подати скарги на сторінки в різних соцмережах, які розповсюджують неправдиву інформацію або російську пропаганду, можна через групу «BRAMA».



«Крім того, у Телеграмі є чат-бот, куди громадяни можуть самостійно надсилати сторінки, які, на їх думку, містять дезінформацію. Станом на січень 2024 року учасники спільноти заблокували понад 26 тисяч джерел поширення неприйнятного контенту. Долучитися до соціального проєкту можуть всі охочі за покликанням: https://t.me/+JDq87638jh5jY2Uy», – розповів  під час брифінгу старший оперуповноважений відділу протидії кіберзлочинам в області Роман Свірський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #брама, #інформаційний простір, #кіберполіція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: