В Україні зароджується нова політична сила

Опубліковано:
11 Листопада, 2014 о 07:03

В столиці України відбулись установчі збори нової політичної сили, яка сповідує державницький націоналізм та хоче об’єднати українських патріотів, незалежно від національності й мови спілкування, як основу побудови сучасної, розвинутої країни. 

До Києва з’їхались делегати з усіх куточків України. Широко були представлені південно-східні області держави, а також на збори завітали делегати з Криму та тимчасово окупованих районів Донбасу. 



 

За підсумками з’їзду було прийнято рішення створити політичну партію «РОСІЙСЬКОМОВНІ УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛІСТИ» (РУН) та зареєструвати її у передбаченому законодавством України порядку. 
Головою партії було обрано Сергія Замілюхіна, а заступниками голови Дмитра Єфімова та Олександра Набокіна. Також були затверджені члени секретаріату, Ради та контрольно-ревізійної комісії партії.

 

Щодо ідеології партії, то під час виступів на з’їзді було підкреслено, що це буде сучасний націоналізм європейського типу, що розглядає націю не як етнічне, а як політичне об’єднання патріотів своєї держави. Тут не було розділу щодо походження, мови, релігії. Головне, щоб людина усвідомлювала себе громадянином своєї держави та розуміла, що спільне благо можливо лише при наполегливому відстоюванні інтересів України та її громадян.

 

Зараз розпочався процес реєстрації партії. Для цього буде зібрано понад 10 тис. підписів з усіх регіонів країни. Також партія починає процес створення обласних та місцевих осередків, особливо в південно-східних областях. Адже саме там проходить зараз фронт боротьби з «русскім міром», який взагалі заперечує існування, як окремої української нації, так і української держави. 

 

Делегати з’їзду впевнені, що саме російськомовні патріоти нашої держави відіграють ключову роль в стабілізації ситуації на Сході й роблять значний внесок в перемогу над агресором.

На зборах було підкреслено, що процес реєстрації відбудеться в стислі терміни, адже новостворена партія планує взяти найактивнішу участь в місцевих виборах, які можливо відбудуться вже навесні 2015 року, по всій країні.

 

Голова партії Сергій Замілюхін відзначив, що «наша партія створюється на базі громадських організацій, як то «РУН», «Народна Сила Дніпра» та інші, а також місцевих активістів Євромайданів по всій країні. Ми прагнемо зробити так, щоб спочатку на регіональному та місцевому, а потім на всеукраїнському рівнях до влади прийшли компетентні, професійні, по здоровому амбітні, які розуміють, що без сильної держави, здатної захистити себе і своїх громадян, неможливо побудувати щасливого життя для окремо взятої людини та суспільства в цілому».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: