В Україні набирає обертів інформаційна кампанія, покликана виправдати зраду

Опубліковано:
2 Листопада, 2014 о 13:10

В інформаційному просторі України збільшується число заяв, спрямованих на оправдання здачі Росії Донбасу. Достатньо прочитати передрукований сайтом TVI пост такого собі Сергія Руденка: «Сьогодні вони йдуть на псевдовибори “парламентів” і “голів” самопроголошених ДНР і ЛНР. Вони хочуть жити окремо. Принаймні, добра частина. Інакше – ніколи б не терпіли “Моторол” і “Гіві”.




Треба дати їм шанс пожити окремо. Нехай спробують, принаймні, себе самих накормити. Іншого шляху немає. Бо для більшості з них ми були і будемо “бендерівцями”, “окупантами” і “хунтою”. Тепер вони матимуть свою “хунту”. Справжню».

 

Подібні заяви лунають уже більше місяця. Цілком імовірно, що деякі подібні публікації є замовленням Адміністрації Президента, котра готує суспільство до остаточної здачі наших національних інтересів на сході. Проте частина з них – це плід «аналітичного розуму» ліберальних виродків, котрим чуже поняття національної гідності.

 

Їм начхати на національну честь. Їм начхати на тих патріотів України, котрі опинилися на окупованих територіях. Їм начхати на нас і наших загиблих товаришів, на тисячі загиблих українських солдат. Їм начхати на те, що створення «донбаського Придністров’я» буде чинником дестабілізації ситуації в Україні й інструментом впливу на Україну з боку Кремля.

 

Існування в умовах ситості, комфорту та безпеки часом призводить до душевного загнивання. Плодом такого загнивання є «рефлексії», якими діляться з суспільством «інтелектуали»-ліберасти.

 

Бійці Добровольчого Українського Корпусу передають привіт усім цим «знавцям» і «аналітикам» і дуже хочуть побачити їх на лінії фронту. Кожного з них ми готові забезпечити лопатою для риття окопів. Можливо, фізична праця трішки розвантажить їх мозок від думок сумнівної якості…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: