В Тернополі судитимуть збаразького дільничого

Опубліковано:
1 Листопада, 2014 о 23:27

Прокуратура області передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом ДТП за участі міліціонера поблизу с.Стриївка Збаразького району.

 



Як розповів під час прес-конференції прокурор області Юрій Гулкевич встановлено, що 8 липня, близько 3 години ночі, дільничний інспектор Збаразького РВ УМВСУ в Тернопільській області, перевищивши швидкість, здійснив наїзд на пішохода Миколу Б.

 

18-літній житель с.Стриївка від отриманих травм загинув на місці ДТП, а водій –зник з місця ДТП.

Результати експертизи підтвердили винуватість правоохоронця у скоєному ДТП. Водночас на тілі загиблого не виявлено ушкоджень, які не пов’язані із наїздом автомобіля.

 

Кримінальне провадження велося за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) та ч.3 ст.135 КК України (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані, яке спричинило смерть).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: