В Тернополі судили сутенера з Грузії

Опубліковано:
5 Листопада, 2014 о 21:05

На Тернопільщині колегія суддів не задовольнила апеляційну скаргу захисників уродженця Грузії, який вербував жінок у сексуальне рабство.

 



Як повідомили у секторі зв’язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області, чоловіка визнали винним у торгівлі живим товаром. За скоєне він проведе за ґратами 6 років.

Правоохоронці затримали вербувальника торік. Іноземець, приїхавши до Тернополя, налагодив канал постачання живого товару в турецькі будинки розпусти.

 

“Таким чином він завербував п’ятьох молодих дівчат, які через своє скрутне матеріальне становище й тяжкі сімейні обставини шукали роботу за кордоном. Аби втягнути жінок у боргову кабалу, торговець за власні кошти організовував їхній виїзд. За кожну передану дівчину до борделю він збирався отримати грошову винагороду”, – розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Сергій Запаранюк.

 

Тернопільські оперативники затримали зловмисника, коли той віз до львівського аеропорту першу партію “товару” – двох тернополянок.

 

Апеляційний суд Тернопільської області розглянув справу вербувальника у закритому засіданні та відмовив захисту.

 

Відтак, вирок Тернопільського міськрайонного суду залишився без змін. Іноземцю призначили 6 років позбавлення волі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: