В Тернопільській міській раді стажуватиметься молодь

Опубліковано:
4 Лютого, 2015 о 11:15

Міський голова Сергій Надал вручив посвідчення молодим тернополянам, які будуть проходити стажування у Тернопільській міській раді з 2 лютого по 20 квітня у рамках програми «Школа молодого реформатора». У органі місцевого самоврядування за цей час вони ознайомляться із законодавчою базою, роботою зі зверненням громадян, особливостями співпраці із громадськими організаціями та реалізують власні ініціативи.

 



«Стажування молоді, майбутніх спеціалістів у міській раді – це наша відкрита пропозиція українському суспільству і громаді міста. Ми запросили на стажування молодь, яка не лише ознайомиться із роботою у міській раді, а й буде реалізовувати цікаві ідеї та проекти, – каже Сергій Надал. – Від стажерів ми очікуємо прагнення до змін, яке має бути підкріплене самовдосконаленням. Адже нам потрібні ті люди, які хочуть змінювати місто і країну на краще».

 

Нагадаємо, що організаторами школи виступають Тернопільська міська рада та громадська організація молодіжне об’єднання «Файне місто».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: