В Росії випадково заборонили… російський прапор (ФОТО)

Опубліковано:
26 Жовтня, 2014 о 13:05

Державна Дума Російської Федерації прийняла у другому читанні законопроект, що вводить покарання за “публічну демонстрацію символіки або атрибутики організацій, які співпрацювали з фашистськими рухами і організаціями“. Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті російського парламенту.

 



Законопроект російським парламентаріям представив його безпосередній автор, заступник спікера Держдуми і член фракції Єдина Росія” Сергій Железняк, зрозуміло, акцентував увагу на подіях в Україні.

 

На ПівденноСході України продовжується знищення мирного населення, в якому беруть участь послідовники ідеології Степана Бандери, а неонацисти влаштовують факельні ходи по містах країни, обурився Сергій Железняк. А офіційна влада в Києві фактично розписуються у своїй безпринципності, фактично підтримуючи нацистську ідеологію.

 

Віце спікер Державної думи послався при цьому на нещодавнє рішення президента України Петра Порошенка, який постановив скасувати придуманий в роки радянської окупації свято 23 лютого, а новий, День захисника України, відзначати 14 жовтня – в день Покрова Пресвятої Богородиці, що вважається покровителькою українських воїнів. Також цього дня була офіційно заснована УПА Українська повстанська армія, яка боролася як проти радянських окупантів, так і німецькофашистських. До слова, про те, що Нюрнберзький міжнародний трибунал у свій час повністю виправдав і УПА, і лідера українських патріотів Степана Бандеру, Сергій Железняк скромно промовчав.

 

Промовчав про те, що за логікою речей першими під дію нового закону, що передбачає за “публічну демонстрацію символіки і атрибутики організацій, які співпрацювали з фашистамипокарання у вигляді великого штрафу або арешту на строк до 15 діб, повинні потрапити всі ті, хто використовує теперішній офіційний триколірний прапор і державний герб Російської Федерації.

Справа в тому, що під час II Світової війни (в Росії її називають “великої вітчизняної”) білосиньочервоний триколор, який є зараз державним прапором Російської Федерації був офіційним символом РОА Російської визвольної арміїпід командуванням генерала Андрія Власова перебіжчика на сторону гітлерівських військ з армії радянської. У всіх штабах РОА теперішній російський прапор висів поруч з портретом Гітлера і нацистським прапором зі свастикою, а саму Російську визвольну армію” у Німеччині називали Східним легіоном SS“. У військових діях проти армії і мирного населення СРСР солдативласовці відрізнялися таким звірством, що гітлерівці з радістю доручали їм всю найбільш брудну роботу, зокрема – каральні операції проти цивільних осіб.

 

Використання білосиньочервоного прапора воювала на стороні фашистів РОА дуже легко довести: це підтверджує безліч історичних документів, а в деяких музеях збереглися і самі триколірні полотнища. Одне з них, до речі, відображене на відомій радянській картині, де солдати червоної армії кидають до підніжжя мавзолею Леніна трофейні гітлерівські прапори. Згаданий відповідний факт і в “Вікіпедії”.

 

 

Таким чином, державний прапор Російської Федерації під дію нового закону, прийнятого Держдумою, по всій логіці речей повинен потрапити просто автоматично.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: