В Росії продовжуються повстання

Опубліковано:
11 Грудня, 2014 о 19:04

Сьогодні, 11 грудня, в столиці Кабардино-Балкарії – Нальчику в одній з багатоповерхівок була заблокована група озброєних людей. У місті чутні вибухи і стрілянина, введений режим контртерористичної операції.

 



Твіттер незалежного чеченського медіа “Чеченський центр” інформує, що приблизно п’ятеро озброєних повстанців напали на поліцейський загін. Серед представників РФ багато загиблих.

 

Також неспокійно сьогодні в Дагестані. У Махачкалі російські військові обстрілюють відразу три будинки, оскільки не знають точно, в якому з них засіли двоє повстанців. 

 

Нагадаємо, що 4 грудня у Грозному розпочалися озброєнні сутички між чеченськими повстанцями і поліцейськими. За інформацією ChechenCenter втрати російської сторони в ході “антитерористичної операції” склили близько 65 чоловік. Проте, у російських ЗМІ ця цифра значно заменшена. Повідомляється лише про 14 загиблих поліцейських та 28 поранених.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грозний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полвстання, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: