В Олега Ляшка “стріляли” на мітингу

Опубліковано:
17 Жовтня, 2014 о 19:16

17 жовтня в Івано-Франківськ в рамках передвиборчого турне перебуває Олег Ляшко. На Вічевому майдані міста на лідера Радикальної партії група молодиків скоїла яєчну атаку. 

Виступ політика кілька разів переривали крики «ганьба». Вже після виступу Ляшко спустився з трибуни до людей, де і був атакований. Охорона депутата хутко евакуювала свого підзахисного.




Провокатори спробували втекти, однак їх наздогнали, побили, а потім відправили до відділку міліції. Сам Олег Ляшко заявив, що у нього стріляли. Про це лідер «Радикальної партії» щойно написав у своїй сторінці у мережі Facebook. За нападом, впевнений Ляшко, стоїть його недавній кривдник у ВР — нардеп і нинішній кандидат у парламент Олександр Шевченко з Івано-Франківська.


«Зараз на виборчому мітингу у Франківську в мене стріляли. Це справа рук Шевченка — кандидата від олігарха Коломойського», — пише Ляшко.

 

Також цього ж дня яєчний напад був вчинений у Миколаєві щодо опозиційного політика Нестора Шуфрича.


Нагадаємо, Івано-Франківськ прославився на всю Україну знаменитим «яєчним терактом», вчиненим у 2004 році на майбутнього президента Віктора Януковича. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: