В Києві “горить” шоколадна фабрика “Рошен” (ФОТО)

Опубліковано:
9 Грудня, 2014 о 20:51

Вже традиційно в грудні шоколадний завод перетворюється на казкове містечко. Четвертий рік поспіль поряд з метро “Деміївська” виростає чарівний містечко. У нього перетворюють шоколадну фабрику “Рошен”. 2014-й рік винятком не став…

 



Кияни із задоволенням викладають на свої сторінки в соцмережі знімки заводу. Він горить зірками, кометами, замковими баштами. Чого тільки варта труба, по спіралі увита жовтими вогниками гірлянд.
Відзначимо, що всі останні роки підсвічування не змінювалася. На неї пішло 51 км кабелів, на яких сяють понад 500 тисяч вогників! Спочатку, як і в минулі роки, загоряється найвищий об’єкт – труба котельні, після – верхівки башточок і інші прикраси. Вимикається містечко о 01:00.

Але на цей раз кияни не просто милуються вогниками, а й ставлять запитання. Як відомо, з 1 грудня до столиці повернулися аварійні відключення світла. “Вирубують” поки тільки промислові підприємства, хоча вчора без електрики залишився дитячий садок в Бучі.

  – Дуже цікаво, поки у нас відключають світло заради економії, фабричні гірлянди скільки на себе тягнуть? – Єхидно зазначають користувачі соцмереж.

  – Ось де потрібно економити світло, з 1 грудня у всіх світло відключають, а на заводі “Рошен” зате підсвічування включають! – Пише Анастасія. – Звичайно, дуже красиво виглядає, але я собі уявляю, скільки там електроенергії йде.

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: