Увага, грип насувається!

Опубліковано:
8 Січня, 2016 о 21:13

Усього у 154 км від Тернополя у місті Рівному багато дітей та дорослих зустріли Новий Рік та Різдво з температурою 39-40. У місті грип. Хворіють цілими сім’ями. На сторінці у фейсбуці люди діляться тим, як тяжко проходить хвороба, які наслідки та ускладнення. 

 



 

«У Рівному хворіють цілими сім’ями, не знаю чому мовчать медики, але інфекція досить серйозна і потужна, температура під 40 і зробити щось з нею без укола не можливо, температура раптова, а потім переважно у всіх дітей пневмонія. Майже всі знайомі мені люди мають зараз цей вірус, або мали в новий рік .Здоров’я всім, а медикам бути на своіх місцях і якось попереджати масове захворювання, чому змовчуєте? Чому мало інформовані люди про те, що кожен другий хворіє? Ви попередили людей про такий вірус і про те, що не можна бути у місцях , де велике скупчення людей ? Які препарати вживати для того, щоб попередити хворобу? В нас підемія?» пише на своїй сторінці громадський діяч Ліана Диновська.

 

За вихідні щодня “швидка допомога” Рівного приймала до 300 викликів на дому. За інформацією УНН, вже у трьох дітей виявлено вірус Н1N1, тоб то свинячий або каліфорнійський грип.

 

З понеділка 11 січня усе тернопільське школярство знову іде до школи. Хотілось би знати, як захистити себе та свої родини від грипу і чи буде у тернопільських школах та садочках карантин?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: