Усю минулу ніч ворог атакував Україну дронами-камікадзе

На Хмельниччині та Івано-Франківщині пролунали вибухи.

Опубліковано:
18 Квітня, 2024

Російські окупанти атакували безпілотника області України протягом цілої ночі. Дронова атака охопила північ, південь, схід та захід країни, включаючи Івано-Франківську та Хмельницьку області, повідомлено у прес-службі Повітряних сил ЗСУ.

Атака розпочалася приблизно о 22:00 17 квітня. Українські захисники зафіксували рух груп дронів з різних напрямків, включаючи Донецьку область, які прямували у бік Дніпропетровщини, Харківщини, Запоріжжя, Полтавщини та Черкащини. Повітряна тривога також оголошувалася у Київській, Житомирській, Одеській та Вінницькій областях.

Близько 01:25 Повітряні сили зафіксували групу безпілотників, які прямували в напрямку Хмельницької області та Старокостянтинова. Уранці безпілотники були помічені на кордоні Хмельницької та Тернопільської областей, а пізніше їх зафіксували на території Івано-Франківської області, прямуючи у напрямку Коломиї.

Саме вранці пролунали вибухи на Хмельниччині та Івано-Франківщині, однак наслідки цих атак наразі залишаються невідомими. Станом на 07:00 триває загроза застосування безпілотників на Прикарпатті, повітряна тривога оголошена у Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Однак близько 07:30 Повітряні сили повідомили про відбій повітряної тривоги.

Згідно з командувачем Повітряних сил ЗСУ Миколою Олещуком, всі 13 безпілотників, що були випущені над українськими областями, були збиті за допомогою зенітних ракетних систем. Атаки дронами відбувалися з тимчасово окупованого Криму та російського району Приморсько-Ахтарськ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #атака, #війна, #рони, #Росія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: