Уряд хоче підвищити ПДВ та військові збори, – ЗМІ

Міністерство фінансів розробляє законопроєкт про підвищення військового збору та податку на додану вартість (ПДВ), а також запровадження військового збору для фізичних осіб-підприємців.

Опубліковано:
25 Травня, 2024 о 11:08

Мінфін розробляє законопроєкт, який передбачає збільшення військового збору та (ПДВ). Заплановані зміни включають можливе підвищення ставок цих податків, а також введення військового збору для ФОПів. Пише УНН з посиланням на Forbes.

Міністерство фінансів розробляє законопроєкт, що передбачає підвищення військового збору та податку на додану вартість (ПДВ). Про це повідомили четверо депутатів з економічного блоку Ради та високопосадовець у Кабміні.



Заступник голови фінансового комітету Ярослав Железняк підтвердив підготовку документа, але зазначив, що не обізнаний з його деталями.

Два депутати з бюджетного та фінансового комітетів також стверджують, що планується введення військового збору для ФОПів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: УНН
Теги: #ПДВ, #податки, #ФОП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: