Уповноважений з прав людини відповість на всі запитання тернополян

Опубліковано:
15 Листопада, 2014 о 20:09

З 1 по 10 грудня цього року в рамках проведення декади прав людини відбудуться скайп-прийоми громадян Уповноваженим із прав людини Верховної Ради України Валерією Лутковської у відповідних регіонах, в тому числі й на Тернопільщині. Максимальна кількість запрошених в одній області складає шість громадян (інші бажаючі можуть звернутись письмово, або пізніше).

Здійснювати попередній прийом і збирати контактні дані осіб, які зможуть поспілкуватися із Валерією Лутковською, буде Регіональний координатор із зв’язків з громадськістю Уповноваженого з прав людини ВРУ у Тернопільській області Володимир Шевченко. Звертатися можна за адресою: м.Тернопіль, вул. Пирогова, 11, оф. 7. Телефони – 096-700 39 55; 0352-400-200.



Нагадаємо, Володимир Шевченко працює на цій посаді з травня 2014 року. За півроку до нього звернулося близько 80 осіб, за деякими зверненнями було відкрито кримінальне провадження, за деякими – спеціальне розслідування фактів порушення прав людини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #валерія лутковська, #володимир шевченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: