«УКРОПівці» визначилися із напрямками своєї діяльності у Тернопільській облраді

Опубліковано:
15 Грудня, 2015 о 12:43

Представники політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», які обрані депутатами до Тернопільської обласної ради, визначилися щодо напрямків своєї роботи.

Під час другого пленарного засідання першої сесії Тернопільської обласної ради шостого скликання народні обранці визначили кількість та перелік постійних депутатських комісій та обрання їх керівників.




Отож, обласні обранці проголосували за створення 10 профільних комісій.


Уповноважений представник фракції «УКРОП», приватний підприємець Андрій Цибульський виявив бажання увійти у склад постійної комісії з питань охорони навколишнього середовища та природокористування.


Ще один підприємець, мешканець Борщова Андрій Ратушняк представлятиме політичну силу у постійній комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету.


Наймолодший депутат Тернопільської обласної ради Інна Вовчок вирішила обрати постійну комісію Тернопільської обласної ради з питань децентралізації та адміністративно-територіальної реформи, архітектури, дорожнього і житлового-комунального господарства.


До слова, депутатська фракція політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Тернопільській обласній раді перейшла у системну опозицію.


Нагадаємо, за підсумками 25 жовтня 2015 року до місцевих ради за політичну партію «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» проголосували 22884 жителів Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: