Українська економіка досі жива завдяки команді Яценюка, – Бальцерович

Опубліковано:
19 Жовтня, 2016 о 13:14

Вистояти у складні часи українській економіці вдалося завдяки зусиллям команди Арсенія Яценюка. У цьому впевнений відомий польський реформатор Лешек Бальцерович. Разом з екс-міністром фінансів Словаччини Іваном Міклошем вони особисто зустрілися з фракцією Верховної Ради «Народний фронт». Міжнародні експерти переконані, що незважаючи на плачевний стан економіки, який залишився після правління Януковича, представники «Народного фронту» в парламенті та уряд Яценюка є найбільшими реформаторами.

«Після правління президентства Януковича в Україні була загроза краху бюджету та економіки загалом, – каже Бальцерович. – Але працюючи над реформами, команда Арсенія Яценюка стримала цей процес. І вже цього року ми бачимо поступове зростання української економіки».



Як впевнений польський експерт, зацікавлені особи намагаються зірвати ті чи інші зміни. Тому головне завдання в цей час – не дозволити цим монополістам зруйнувати реформи.

«Сьогоднішній економічний ріст в Україні потребує зміцнення шляхом реформ, які є зовсім не болючими для суспільства», – переконує Лешек Бальцерович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: