Українська артилерія знищила чергову партію молоденьких солдатів з РФ

Опубліковано:
15 Листопада, 2014 о 18:31

На жаль «Вантажем 200″ додому вони вже не поїдуть і рідні їх побачать тільки на фотографії. А знаєте чому? Тому що вони згоріли. Від них не залишилося навіть кісток…

 



Напередодні українська реактивна артилерія завдала удару на випередження по скупченню озброєнь і військової техніки російсько-терористичних військ поблизу н.п.Ніколаевка (район Докучаєвська). В результаті удару було знищено одне з вогневих підрозділів зведеного реактивного дивізіону російських військ (постійне місце дислокації – Південний військовий округ РФ), польовий склад боєприпасів цього ж дивізіону, а також кілька одиниць автомобільної та спеціальної техніки. Про це в соцмережі Facebook повідомив координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук, передає ELISE.COM.UA

 

«За результатами удару російське командування висунуло претензії місцевим терористам про нібито передачу інформації про позицію російських підрозділів українським військам», – написав він.Також Д.Тимчук повідомив, що в район н.п. Новоазовськ прибула зведена ротний тактична група Північного флоту ВМФ Росії (незадовго до цього дана РТГ була зафіксована в районі н.п. Каменськ-Шахтинський, Ростовська область РФ).

 

Передбачається, що дана група увійде до складу передового ешелону ударного угруповання російсько-терористичних військ на приморському напрямку. Група сформована на основі підрозділу морської піхоти СФ.«В районі н.п.Первомайск йде зосередження нової ударної тактичної групи противника.

 

Дана група складається з декількох ротних тактичних груп російських військ (головним чином зі складу мотострілкових бригад ЮВО, і принаймні одна з них являє собою зведену групу російських ВДВ) і формувань «народного ополчення» А.Мозгового, до складу якої влилося чимало бойовиків з складу колишньої угруповання І.Безлера і Макіївського загону «ополчення», – сказано в повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: