Українська асоціація прямого продажу презентуватиме нові можливості в умовах кризи

Опубліковано:
18 Листопада, 2015 о 09:53

Уперше в Україні відбудеться знакова подія, зокрема Українська асоціація прямого продажу організовує конференцію «Україна: час можливостей», яка відбудеться 18 листопада в Києві. У рамках цього заходу заплановано низку відкритих дискусій за участю представників Міністерства економіки України, профільних комітетів Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, експертів, топ-менеджерів компаній прямого продажу й успішних підприємців, від яких всі учасники зможуть дізнатися про найактуальніші питання щодо розвитку підприємництва в Україні.

 



Участь у цьому заході візьме і один з найвідоміших представників цього бізнесу Тарас Демкура, який презентуватиме власний досвід успіху. Маркетингом прямих продаж його родина займається 19 років. За цей час Демкури досягли чималих успіхів і отримали гідне визнання. Вісім років тому подружжя Ірини та Тараса Демкури стали членами Ради засновників компанії «Амвей». В світі таких сімейних пар налічується лише 100.

 

Цього року вони були нагороджені орденом «За заслуги перед Вітчизною» і медаллю «За заслуги перед Вітчизною» як платники податків №1 в Тернопільській області в КВЕДі «маркетинг». До речі, тернопільських підприємців часто запрошують як спеціальних гостей і експертів для виступу на багатьох міжнародних семінарах. Вони гідно представляють Україну і Тернопілля у світі.

 

 

«Для більшості людей будь-яка криза завжди спричиняє чимало труднощів, адже вона пов’язана з втратою роботи, зменшенням доходів і т.д. У такий період кожна людина починає шукати можливості для покращення свого матеріального становища та особистої реалізації. Нам мою думку, економічна криза – це час для змін і відкриття нових можливостей. У такій ситуації є чимало ресурсу для того, аби впроваджувати нові технології, креативний підхід до вирішення тих чи інших питань, стати більш гнучкими і швидкими. Наприклад, сьогодні бізнес можна розвивати і за допомогою Інтернету. Відповідно технологія багаторівневого бізнесу або, як його ще називають, рекомендаційного маркетингу чи електронного франчайзингу сьогодні, як ніколи, стає актуальною. Лише минулого року цей бізнес дав оборот коштів у світі у розмірі 100 мільярдів доларів. Якщо традиційні схеми донедавна працювали дуже потужно – від виробників до магазинів, то сьогодні вони дають менше прибутків. Відповідно актуальним стає багаторівневий бізнес. Індустрія мережевого маркетингу розвивається упродовж 60 років і сформувала свою філософію та традиції. Компанія «Амвей» пропонує подивитися на систему багаторівневого маркетингу, як на створення нових робочих місць. Людина без відриву від виробництва може займатися підприємницькою діяльністю, подорожувати світом, здобувати нові знання і навички», – зазначив Тарас Демкура.

 

 

Він також додав, що такий бізнес дає можливість зберегти сім’ю. Не секрет, що упродовж тривалого часу багато українців їдуть на заробітки за кордон. Через це часто розпадаються сім’ї, діти стають соціальними сиротами. З компанією «Амвей» людина може продовжувати працювати на своєму робочому місці у своїй країні, а у вільний час розвивати цю перспективну підприємницьку діяльність. Таким чином вона може мати необмежений дохід.

 

«Ми піклуємося про розвиток партнерів, зокрема створюємо бізнес-центри для розвитку малого і середнього підприємництва, аби люди могли вдосконалювати свої ділові навички. Тепер ці центри діятимуть у формі проекту «Територія особистого розвитку». Ми запрошуємо з презентаціями фахівців різних галузей, які діляться своїм досвідом і розповідають про специфіку своєї професії. Наші партнери також вчаться бути маркетологами і менеджерами. Свого часу я навчався багаторівневого маркетингу. Маю диплом міжнародного зразка як фахівець мережевого менеджменту. З перспективою на майбутнє хотілося би, аби в Тернопільському національному економічному університеті відкрили кафедру багаторівневого маркетингу. Справа в тому, що сьогодні десятки і сотні тисяч людей займаються цим бізнесом, сплачують податки, мають чималий досвід, яким можуть поділитися. Але, на жаль, у вищих навчальних закладах і в державі цьому виду підприємництва мало приділяли уваги. Тому знаковим є те, що 18 листопада в Києві на державному рівні відбудеться зустріч, де представники Кабінету Міністрів України, очільники комітетів великого, середнього і малого бізнесу ВРУ, керівники мережевих компаній матимуть нагоду обговорити важливі питання. До речі, сьогодні генеральний секретар «Амвей-Україна» Томаш Мурас очолює Асоціацію прямого продажу в Україні», – додав Тарас Демкура.

 

 

Зазначимо, що два роки тому Тарас Володимирович вступив до аспірантури і працює над написанням кандидатської дисертації з технології прямих продаж. Він прагне на науковому рівні систематизувати досвід підприємництва прямих продаж і поділитися ним з молоддю. На початку наступного року буде видана книга про багаторівневий маркетинг, співавтором якої є Тарас Демкура. Це видання буде рекомендоване для вивчення в усіх вишах.

 

 

«Сьогодні в жодному підручнику з маркетингу не розповідається про мережевий маркетинг. Звичайно, згадки про нього є, але не більше. Про це треба розповідати молодим людям, які мають нагоду займатися своєю справою. Це найактивніша і найініціативніша частина суспільства, яка заслуговує на те, аби мати гідну винагороду за свою працю. Наприклад, моя племінниця, будучи студенткою, розпочала цей бізнес і вже сьогодні в стані забезпечити себе власним житлом і т.д. Молодь завжди швидко освоює всі нові технології, зокрема Інтернет-технології, тому може активніше розвивати бізнес. Окрім того, компанія «Амвей» працює в 90 країнах світу і розвивати підприємництво можна в кожній з них. В мене, наприклад, є бізнес у 18 країнах. Тим паче, що 20 мільйонів українців проживає за кордоном і вони є нашими потенційними партнерами. В «Амвей» нема фінансових ризиків, налагоджена інфраструктура, логістика, доставка, є великий асортимент продукції і щороку з’являються нові пропозиції. Компанія пропонує екологічно чисту продукцію, пов’язану з красою, здоров’ям, харчуванням, а також товари для щоденного побуту», – наголосив Тарас Демкура.

 

 

Також важливим фактором підтримки підприємницької діяльності є міжнародна бізнес-школа «Нетворк 21», в якій люди навчаються і підвищують свою кваліфікацію. На регулярній основі відбуваються тренінги, семінари, презентації, майстер-класи та вебінари. Це дає можливість набути людині нових знань в новій професії. Отже, сьогодні «Амвей» – це компанія прямих продаж з родинним підходом, де кожен бажаючий може сповна себе реалізувати, знайти однодумців і надійних партнерів. Цей вид підприємницької діяльності відкриває необмежені можливості для кожної людини різного віку та різних професій. Окрім того, завдяки своїй активній позиції в бізнесі і житті Тарас та Ірина Демкури відомі в Тернопільщині як меценати і благодійники.

 

Сьогодні вони реалізовують низку важливих соціальних проектів як в Україні, так і за її межами. Подружжя Демкур активно співпрацює з дитячими будинками-інтернатами, надає всебічну допомогу військовим на Сході України та їхнім сім’я, а також щорічно проводить «Тернопільські дні моди» та ретро-фестиваль «Золота підкова» з метою популяризації Тернопілля.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: