Україні з Кримом навіть природа допомагає

Опубліковано:
26 Жовтня, 2014 о 09:29

Шторм в Керченській протоці зупинив рух поїздів між Сімферополем і Москвою. Про це повідомила начальник залізничного вокзалу станції Керч Олена Арамянц. «Рух пасажирських поїздів по маршруту «Сімферополь – Москва» і назад зупинено через шторм в Керченській протоці», – повідомила Олена Арамянц.

 



За її словами, поїзд № 561 з Москви мав прибути в Керч близько 10 години ранку. У зв’язку з негодою потяг чекає початку роботи поромів на станції «Кавказ». «Аналогічна ситуація з поїздом № 562 «Сімферополь – Москва». Поїзд прибув в Керч близько години дня і зупинений на станції до відновлення роботи переправи», – повідомила начальник керченського залізничного вокзалу. При цьому вчора, незважаючи на ускладнення погодних умов, переправити пасажирські поїзди через протоку вдалося.

 

Час очікування для пасажирів було незначним. За даними «Єдиної транспортної дирекції», Керченська поромна переправа другий день закрита через сильний шторм. Зараз швидкість вітру в Керчі досягає 25 м / с з поривами до 29 м / с. У Керченському рибному порту скупчилося 400 вантажних автомобілів, в порту «Новоросійськ» – 180. На пасажирській лінії в портах «Крим» і «Кавказ» – до 170 легкових автомобілів. Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 24 жовтня поромна переправа в Керчі повністю зупинена. За даними Кримського гідрометеоцентру, штормове попередження триватиме до 26 жовтня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: