Я дописала останнє речення і поставила крапку. За вікном біло-пінна яблунева хурделиця. І якби не червоно–жарі тюльпани на клумбі біля офісу, то можна було б подумати, що надворі зима. Але цьогоріч зими в Україні не буде. Натомість всіх чекає шість місяців Весни. Якби щось подібне відбулось тисячу років тому, це явище розцінили б як екологічну катастрофу. Важко навіть повірити в те, що колись так воно й було! Але на щастя часи змінюються. Нове покоління українців, яке сформувалось внаслідок «квантового стрибка», одне з тих не багатьох, яке зуміло перейти в інший часовий вимір і розширити свою свідомість. Колосальні зміни, які прийшли на цю територію – це результат невтомної духовної праці кожного українця над самим собою. Енергія МУДРОСТІ, яка тисячоліттями спала в інформаційному просторі над цією територією, врапт почала пробуджуватись…

 



А все тому, що вчасно накопичилась критична маса енергії ДУХОВНОСТІ, яка змогла зупинити наступ енергії МАТЕРІАЛЬНОГО. Замість того, щоб змінювати світ довкола себе, УКРАЇНЦІ почали змінюватись самі. На початках Програма була надто складною, але вони  впорались із цим завданням! Кожний УКРАЇНЕЦЬ міг би розповісти Вам, як він шукав Дорогу до САМОГО СЕБЕ. Власне, це й був отой золотий ключик, який і треба було кожному відшукати. Поміркуйте самі. Хіба можна створити довкола себе гармонійний простір, якщо сам перебуваєш у суцільному хаотичному мороці? Звісна річ, що ні. Але ці Люди, включивши предковічні шлюзи пам’яті, згадали, що за своєю сутністю вони мають міцний зв’язок із Творцем. Тому Божа іскра всередині них легко спалахнула полум’ям, яке в одну мить знищило увесь непотрібний енергетичний мотлох: заздрість, гординю, жадібність, нетерпимість, несправедливість, хтивість… Все те, що донедавна заважало їхньому духовному поступу і розвою. Але це переродження спричинилося лише завдяки наполегливій праці творчої інтелігенції, серед якої були письменники, журналісти, педагоги, лікарі, психологи, актори, інженери. Саме вони стали отим  щільним і міцним Ядром, в якому потужна концентрація енергії СВІТЛА спричинила ДОБРІ СВІТЛІ ДУМКИ. А вони в свою чергу – матеріалізували ДОБРІ ДІЇ. Вибух Світлової Енергії дав чудовий результат: у кожній людині активізувались загальнолюдські цінності (любов, істина, правильна поведінка, не насилля, добро). Саме ті духовні якості, з якими людина приходить на Землю, але в силу соціуму та людського фактору, вони повернулись назад в ДНК і залишились там у вигляді капсули в спадковому гені. Творець знав, що рано чи пізно нащадки згадають «чиїх батьків чиї вони діти».

 

За цими роздумами мене «застав» віртуальний дзвінок. Телефонували з відділу міграційних служб:

 

– Пані Валентино? Підкажіть, будь ласка, як краще зробити. Група американців проситься.

 

– А що, ви ніколи не приймали американців?

 

– Приймати-приймали, але… але частота вібрацій Землі за останній місяць знову змінилася.

 

– А якщо конкретніше?

 

– Як повідомили нас із гравітаційного центру, на даний момент пульс сердечної чакри середньо-статистичного американця не співпадає із пульсом сердечної чакри Землі. Самі розумієте, що буде з ними, як тільки вони потраплять у зону дії Сердечної Чакри України.

 

– Так-так, правда на вашому боці. Навіть якщо вони хочуть відвідати Україну лише з екскурсійною метою, їм все одно обов’язково треба привести в порядок свою енергетичну анатомію.

 

– Гаразд, на що звернути увагу в першу чергу?

 

– На основні і додаткові чакри. Якщо всі основні чакри почнуть працювати в режимі абсолютного здоров’я, то сердечна чакра має відновитись автоматично.

 

– Чудово, тоді займіться, будь ласка, цією групою!

 

Я замріяно подивилась у вікно. У пісочниці бавилась п’ятирічна дівчинка з блакитним бантиком у білявому волоссі. Той блакитний бантик із сріблястою мережкою нагадав мені метелика, що після довгої подорожі присів відпочити. Раптом «бантик»  й справді зарухався, змахнув крильцями і… полетів. Дівчинка у сукенці апельсинового кольору настільки була зайнята своєю грою, що навіть не помітила ніжного дотику метеликових лапок. Натомість вона відчула якісь дивні вібрації, що відбулися з її енергетичним тілом і відразу ж заходилася чистити ауру. «Які тепер талановиті діти знаходяться поміж нас!»  – подумалось мені. Тим часом дівчинка спритно піднялась з пісочниці і чимдуж кудись побігла. Я знову повернулась до свого робочого столу. «Робочий стіл – це пережитки з минулого» — закидають мені деякі знайомі. Це справді так. Тому що основні інформаційні носії знаходяться в моєму ментальному тілі (те, що межує з моїм астральним). У будь-який момент я можу з допомогою аджни (третє око – санскрит) зчитати потрібну інформацію з віртуального блокнота. Але нічого не можу вдіяти із собою! Люблю користуватись паперовими блокнотами, люблю тримати в руках олівець або ручку. Мені вдалось зберегти їх під час «квантового стрибка». Таким великим було бажання! Це моя гордість. Бо коли підростаюче покоління бачить ці «штукенції», у них просто відвисає щелепа! Щоб якось вгамувати їхнє здивування і вберегти себе від зайвих запитань, я жартома кажу, що маю відношення до епохи динозаврів. Та ж мушу щось їм казати! Мене знову інтуїтивно потягнуло до вікна. І що ж я там бачу? Маленьке дівчатко, хотіла сказати «апельсинове», але ментально «зашпорталась» на цьому слові, бо апельсинової сукенки на дівчинці вже не було… Дівчинка знову гралась у пісочниці, але цього разу на ній була білосніжна довгенька сукенка з розмаїтим вишиттям. Кольорове візерункове різнобарв’я вабило очі, наповнювало своїм щедрим невидимим Світлом. Візерункові коди притягували до себе справжнє сонячне проміння і насичували ауру дівчинки позитивною енергетикою.

 

Мені стало цікаво: дівчинка сама відчула якийсь просторовий негатив, чи вона телепатично зчитала інформацію від мами? Я під’єдналась до альфа-простору дівчинки, а зробити це не складало жодних зусиль, і запитала в неї про це сама. Дівчинка повернулась до моєї постаті у вікні і послала мені імпульс-відповідь:

 

– Що ви, про негатив не може бути й мови! Метелик, який сів на мою голову, потрапив у зону дії моєї коронної чакри. Я відчула, що йому потрібна допомога. А ще згадала про вишиту сукенку. Цю сукенку носила ще моя пра, пра, пра, пра….

 

Дівчинка заходилась загинати на лівій руці пальчики, але ніяк не могла зосередити свою увагу на цифрах:

 

– Моя далека-далека, дуже далека пращурка носила цю річ. Тоді, коли вона жила, люди нехтували знаннями, які були закодовані у цих візерунках. А я легко їх читаю і вони дають мені надзвичайну силу, яка невидимо струменіє через родову енергію від Першоджерела. От і все.

 

Побачивши мене у цій сукенці, метелик прилетить і зможе набратися сили від цих візерункових квітів. Його маленьке сердечко наповниться любов’ю і світ довкола ще більше подобрішає. Такі сукенки є майже у всіх діток і їхніх мам з татами. Їхні мами змалювали візерунки і своїми руками вишили на полотні. Це надзвичайно важливо, бо енергія від Творця надходить спочатку через коронну чакру в сердечну, а вже звідти – в руки. Тому саме такими руками легко попередити будь-яку інформацію, яка може принести дискомфорт у наше фізичне здоров’я.

 

– Дівчинко, звідкіля ти все це знаєш? – не перестаю тепер вже дивуватись я.

 

Дівчинка, продовжує гратись у пісочниці і і посилає мені свої світлі імпульси-думки:

 

– Так у нас це знає кожне маля в колисці. Воно народжується вже із цими знаннями, які не треба пробуджувати чи потім ще ходити в школу, як це було тисячу років тому.

 

Мені нічого не залишається, як мовчки  тішитись підростаючою зміною. Справді, як я могла забути, що сучасні УКРАЇНЦІ в школи давно не ходять! У зв’язку з гармонійною революцією у їхній свідомості, дітлахи народжуються вже МУДРИМИ на клітинному рівні.  І знову віртуальний дзвінок «вириває» мене з тихого плину думок:

 

– Пані Валентино, в цієї групи американців закрита сердечна чакра. Але вони дуже просяться. І в групи колишніх росіян ідентична проблема.

 

– Гаразд, хвилиночку…

 

Я заплющую на якусь мить очі: перед моїм внутрішнім зором руйнуються великі японські міста Хіросіма, Нагасакі, В’єтнам, вимирають племена індіанців… Чехословаччина, Афганістан, Ічкерія, Абхазія, Грузія, Сирія, Донбас-Україна…

 

Он воно що! Інформація про скоєння негативних дій предками нікуди не зникла, вона передається з роду в рід на енергетичному рівні. Навіть якщо позаду тебе тисячу років.

 

– У такому випадку відправте групи, але за їхньою згодою,  на доопрацювання у кімнату Всепрощення. Хоча… Стривайте, мені щойно прийшла гарна підказка. Бачите он ту дівчинку, що грається у пісочниці? (На моєму обличчі мимоволі з’являється радісна усмішка, бо я знову бачу на білявій голівці блакитного метелика із сріблястою мережкою!). Вона підкаже вам як допомогти цим людям і не лише їм і не лише 

 

– ?!        

 

Колись мої предки мріяли про щасливу і радісну, вільну і гармонійну країну Україну. Їхня мрія здійснилась, вона стала реальною реальністю у наступних прийдешніх поколіннях. Щаслива і я, бо живу у теперішній духовно багатій країні, ім’я якій –Україна. На неї прагнуть бути схожими тисячі інших країн, але, щоб досягнути такого високого рівня, їм належить пройти ще довгий і тернистий шлях. Втім, їм неймовірно пощастило, адже їм є з кого брати приклад на планеті Земля. Зрештою, у них є Мрія, така, як була колись у всіх нас, УКРАЇНЦІВ. Я записала свої роздуми у віртуальний блокнот і поставила крапку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: