Учитель із Шумська став учасником спортивного проєкту «Грай за рівність»

Опубліковано:
23 Травня, 2024 о 15:20
Учитель із Шумська став учасником спортивного проєкту «Грай за рівність»
Грай за рівність. Фото shumsk.info.

Учитель Шумського ліцею Юрій Ковальський став учасником спортивного проєкту «Грай за рівність». Він був одним із переможців під час відбору.

Участь у проєкті брали участь вчителі з усієї України. Вони пройшли 21-денний онлайн-тренінг на тему гендерної рівності.



Цей проєкт започаткували для того, щоб змотивувати учнівську молодь займатись спортом та боротися з гендерними стереотипами у спорті серед учнівської молоді. Проєкт «Грай за рівність» створили #UEFAFoundation та #KlitschkoFoundation.

У Шумському ліцеї уже відбулися змагання з волейболу, баскетболу, футболу, бадмінтону, петанку, рухливої гри «Захист фортеці», легкоатлетичного кросу та комбінованої естафети з дотриманням гендерного балансу. Після завершення цього етапу, заклад отримає подарунок від  #KlitschkoFoundation та #UEFAFoundation – спортивний інвентар для покращення матеріальної бази.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #учитель, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: