«Поспішай творити добро», – саме під такою назвою учні Тернопільської музичної школи №1, учасники фольклорного ансамблю «Віночок» (директор Н.М. Семчишин, керівник Н.М. Музя) провели акцію милосердя у «Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центрі» для дітей. Захід приурочили до дня святого Миколая. Саме святий Миколай навчав жити за Євангельськими істинами – «Коли чиниш добрі справи, нехай твоя ліва рука не знає, що чинить права».

 



Учні школи поділились солодощами, які приніс їм святий Миколай, зі своїми однолітками, навчаючись чинити справи милосердя. А ще вони потішили їх художнім словом словом, піснею. Але головне, чого потребують дітки із реабілітаційного центру – це увага та любов, спілкування.

 

Прохання прийти до них ще, слова вдячності і сльози радості на очах присутніх свідчили, що такі зустрічі потрібні. А святий Миколай, його життя є прикладом для наслідування, і що робити добрі справи потрібно не тільки у переддень святого Миколая, але щодня, не чекаючи за це подяки.

 

Ірина Ковпак,
вчитель географії «Тернопільського обласного реабілітаційного центру»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: