У зв’язку з терактами, тернопільські правоохоронці переходять на посилений режим

Опубліковано:
24 Листопада, 2015 о 12:53

З метою попередження терористичних актів та диверсій Головне управління Національної поліції в Тернопільській області переходить на посилений режим роботи. Доручення “Про заходи щодо посилення боротьби з тероризмом” у суботу, 14 листопада, підписав т.в.о. начальника обласної поліції Олександр Богомол.

 



Впродовж наступних двох тижнів правоохоронці краю посилено відстежуватимуть усіх підозрілих осіб у місцях масового скупчення людей, у громадському транспорті, на авто та залізничних вокзалах. В першу чергу правоохоронці перевірятимуть громадян з предметами, сумками та пакунками, у яких можуть перевозитися вогнепальна зброя, боєприпаси та вибухові речовини.

 

 Під контролем силовиків перебуватимуть транспортні засоби, які прямують з Автономної республіки Крим, Донецької, Луганської областей, а також Російської Федерації. Правоохоронці звертаються до жителів краю бути обачними та звертати увагу на будь-які підозрілі предмети чи людей. При найменшій підозрі одразу телефонувати на лінію “102″.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: