У Збаразькій колонії провели зовнішнє незалежне оцінювання

Опубліковано:
25 Червня, 2016 о 15:55

У Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63) для засуджених жінок, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України, завершено зовнішнє незалежне оцінювання.

 



Так, дві  засуджені жінки, які відбувають покарання в установі, склали  тести з української мови та літератури, історії України, математики, англійської мови.

 

Складання  екзаменів проходило під керівництвом відповідальних осіб за пункт тестування Юрія Шайнюка, Тетяни Яремчук та Сергія Чорнопильського. Організація проведення зовнішнього незалежного оцінювання відбувалася на високому рівні.

 

На тести було відведено від двох до двох з половиною години, в залежності від предмету. Також  вже є перші результати з української мови та літератури, рівень знань оцінено задовільно. Учасниці зовнішнього незалежного оцінювання розповіли засудженим жінкам установи, про те, що тести складні, потрібно гарно навчатися в школі протягом навчальних років і також добре готувалася до здачі зовнішнього незалежного оцінювання якості.

 

Результати зовнішнього незалежного оцінювання зараховуються, як результат вступних іспитів до вищих навчальних закладів. Засуджені мають надію набрати відповідну кількість балів, щоб вступити цього року до вищих навчальних закладів України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: