У Зарваниці під час прощі пройде форум мирянських спільнот УГКЦ

Опубліковано:
15 Липня, 2015 о 21:21

18 липня Комісія у справах мирян Української Греко-Католицької Церкви в часі Всеукраїнської патріаршої прощі до Зарваниці організовує Всеукраїнський форум мирянських спільнот. Гаслом форуму став заклик Христа, який запрошує усіх до співпраці у розбудові Божого Царства миру і любові ще тут на землі: «Ідіть і ви в мій виноградник» (Мт. 20:4).

 



Форум спільнот присвячений 150-й річниці від народження Митрополита Андрея Шептицького, який саме через творення мирянських спільнот та організацій, зумів розвинути активний мирянський рух у Галичині.

 

 

Запрошуємо прочан та мирянські спільноти взяти участь у форумі, який розпочнеться у суботу 18 липня 2015 р. Б. у Марійському Центрі Зарваниці від 12:00 год., а офіційна частина зі сцени розпочнеться о 14:30 год. словом єпископа.В часі форуму буде нагода познайомитись з найбільшими та найпоширенішими спільнотами УГКЦ, навчитись молитовно читати Святе Письмо, поспілкуватись з активним мирянами, які несуть віру щоденно у родинах та професійному житті.

 

Оля Сорока,
секретар-референт Комісії у справах мирян УГКЦ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: