У вересні на Тернопільщині набиратимуть бажаючих до Національної поліції

Опубліковано:
13 Серпня, 2015 о 08:39

У вересні на Тернопільщині розпочнуть конкурсний набір військових до національної поліції. Усі міліціонери  уже попереджені, що скоро їх  звільять, але вони зможуть працювати у складі національної поліції, якщо прийдуть відбір. Також у новій структурі службу нестимуть чимало нових працівників (до слова, на Київщині серед особового складу національної поліції – 80% нових працівників). Таким чином, наголошує начальник УМВС України в області Олександр Богомол, сподіваються додати колективу нових сил і посилити довіру населення до правоохоронців.

 



Наразі в обласній міліції уже є 5 груп швидкого реагування, що є прототипом національної поліції. Правоохоронці мають достатньо камер спостереження, щоб контролювати порядок на Тернопіллі. В облдержадміністрації уже затвердили проект щодо охорони громадського порядку та на рахунки управління МВС України в області перерахували півмільйона гривень на  матеріальне забезпечення патрульної поліції і мають виділити ще 500 тис. грн. Щоб національна поліція працювала ефективно, Тернопільщина буде запозичати досвід в інших областей, де уже діє цей правоохоронний орган та консультуватиметься з членами колегії Міністерства Внутрішніх Справ. Планують, що на Тернопільщині  національна поліція працюватиме з 1 січня 2016 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: