У Тернополі зафіксовано першу смерть від «свинячого» грипу

Опубліковано:
20 Січня, 2016 о 22:13
У Тернополі зареєстрували першу смерть від вірус А(Н1N1), або так званого «свинячого» грипу.

 

Про це повідомляють у Держсанепідемслужбі області. Станом на 19 січня на Тернопільщині лабораторно підтверджено 19 випадків захворювання на грип, з них у 17-ти – «свинячий» грип.



 

«Захворюваність на грип та ГРВІ в області є нестійкою, набирає ознак неблагополучної. Перевищено епідемічний поріг на 9-ти адміністративних територіях: Тернопільському районі – на 9%, Козівському – в 2,9 рази, Чортківському – на 2,7%, Зборівському – на 17,2%, Кременецькому – на 32,2%, Шумському – на 59%, Теребовлянському – на 38,3%, Підволочиському – на 2,5% та м. Тернополі – на 47,2%.

 

За результатами щоденного моніторингу відмічається ріст захворюваності. Темпи приросту захворюваності вказують на те, що до кінця 3 тижня показник захворюваності перевищить епідпоріг в 2 рази», – повідомляють у Держсанепідемслужбі Тернопільської області. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: