У Тернополі відзначили тих, хто розвиває туристичну галузь

Опубліковано:
30 Вересня, 2016 о 11:13

Тернопільська обласна рада і Тернопільська облдержадміністрація напередодні Всесвітнього дня туризму подякували представникам туристичної галузі. Голова Тернопільської ОДА Степан Барна побажав присутнім успіхів і нових здобутків у їхній праці, зі свого боку пообіцяв всіляко сприяти.

 



 

Заступник голови облради Любомир Крупа вручив відзнаку голові Туристичної асоціації Тернопілля Наталії Волощук за вагомий внесок у розвиток туризму в області, сумлінну працю, високий професіоналізм і з нагоди Всесвітнього Дня туризму та дня туризму в Україні. Аналогічну нагороду отримав і керівник регіонального представництва Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура.

 

 

27 вересня цього року в Тернопільській міській раді також відбулося відзначення підприємців і громадських активістів, які докладають багато зусиль для розвитку туристичної галузі нашого міста.

 

Подяки міського голови вручив секретар міської ради Віктор Шумада, який зазначив, що робота кожного з присутніх є дуже важливою, адже туризм –  одніа з пріоритетних галузей у розвитку Тернополя.

 

 

«Ми виділяємо два важливих види туризму – подієвий і релігійний. У квітні цього розвитку міська рада затвердила стратегію розвитку Тернополя, де є розділ присвячений виключно туристичній галузей. Ми виділили п’ять напрямків діяльності, серед яких «Тернопіль – місто фестивалів», «Тернопіль історичний» та інші Уже встановлено п’ять пам’ятних дощок з QR-кодами, завдяки чому за допомогою мобільних пристроїв можна отримати повну інформацію про історичний об’єкт. Поблизу Архикатедрального собору розташовано макет довоєнного Тернополя. Дбаємо і про осучаснення міста та розвиток інфраструктури, зокрема зробленого реконструкцію частини набережної, яку в народі називають «Циганка». Сьогодні прийміть щирі слова подяки за вашу активну діяльність і створення туристично привабливих умов. У нас спостерігається позитивна динаміка щодо зростання кількості туристів. Упродовж цього року Тернопіль відвідало 150 тисяч гостей. Головна проблема полягає в тому, що туристи перебувають у нас транзитом, тому ми будемо робити все для того, щоб вони залишалися тут надовше. В туристичній галузі Тернополя працює 30 готелів і 60 суб’єктів господарювання. Окрім того, в місті є 365 об’єктів культурної спадщини, які є цікавими для відвідувачів Тернополя. Дякуємо вам за співпрацю і бажаємо успіхів», – привітав Віктор Шумада.

 

 

Тарас та Ірина Демкура отримали подяки очільника міста за постійний розвиток туристичної галузі, зокрема за організацію і підтримку проведення Тернопільських днів моди, фестивалю ретро-автомобілів «Золота підкова» і заснування музею старожитніх авто «Ретро-кортеж». Як зазначив під час нещодавньої прес-конференції віце-президент авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак» Роман Фернеза, в Україні є лише 5 музеїв ретрокарів і кожен з них унікальний. За його словами, важливо створювати такі заклади, аби люди могли ознайомитися з історією автопрому і дбали про збереження раритетних авто. На його думку. це також сприяє туристичній привабливості того чи іншого міста. Віктор Шумада наголосив на тому, що родина Демкур активно розвиває туристичну галузь в місті і області.

 

 

Подяки міського голови отримали і члени Туристичної асоціації Тернопілля, зокрема директор туристичного оператора «Оксамит-КЛ» Лідія Королюк, маркетолог колоритної мережі «Самогонна ресторація» Анна Пелих, ресторатор і громадський діяч Ігор Мамус, директор комунального підприємства «Туристично-інформацінйий центр міста Тернополя» Тарас Ковальчук.

 

Вітаємо ще раз всіх активних гравців туристичного ринку в Тернопільській області і бажаємо їм усіляких успіхів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: