У Тернополі відзначили 27 річницю виведення військ з Афганістану

Опубліковано:
15 Лютого, 2016 о 21:23

У війни в Афганістані воювали більше 2 тисяч військових з  Тернопільщини. 48 тернополян загинули, 2 зникли безвісти. У Тернополі з нагоди 27 річниці виведення військ з Афганістану вшанували загиблих, та тих, хто вижив у боях.

 



Перед побратимами, які разом пройшли горнило страшної війни, виступили голова обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий та голова Тернопільської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Роман Храпцьо. Вони зазначили, що сьогодні, коли в Україні точаться бої і нашим військовим на сході постійно потрібна допомога і підтримка – воїни-афганці не стоять осторонь. Чимало з них під час подій Майдану відстоювали європейське майбутнє України, чимало з них сьогодні воюють в зоні АТО і також багато стали волонтерами.

 

Воїни-афганці зазначили, що хотіли б більшої уваги та шани від держави.

 

Ветеранам афганської війни вручили медалі, а полеглих у війні вшанували хвилиною мовчання.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: