У Тернополі відкрили офіс військових священиків

Опубліковано:
10 Вересня, 2015 о 03:21

 

Капеланська служба Тернопільської Бучацької Кременецької Єпархії Київського Патріархату відтепер має свій офіс. Військові священники не одноразово наголошували про потребу мати власне приміщення і 9 вересня о 13 годині Владика Нестор освятив офіс №79 у готелі “Україна”.



 

Відсьогодні там будуть вирішуватись важливі питання не тільки військових капеланів, а і Українського Реєстрового Козацтва. Другий рік натхненної праці дав свої плоди. Сьогодні священики-козаки перебувають на передовій у Щасті, Новоайдарі, Лисичанську. Армійські капелани це не тільки люди, що читають молитви, це психологи, розрадники та надійні товариші.

 

Перед тим, як їхати на передову, військові священники проходять спеціальні курси. Кожного місяця буде відбуватися ротація і наші захисники відчуватимуть повноцінне духовне спілкування та силу духу. Під час освячення офісу Владика Нестор освятив і прапор, який передала православна община міста Мадрид (Іспанія). Прапор вже у найближчий час буде на передовій.

 

Серед гостей на відкритті були волонтери та бійці батальйону «Торнадо».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: