У Тернополі відбулась акція на підтримку Надії Савченко

Опубліковано:
6 Березня, 2016 о 21:25

FreeSavchenko. Під такою назвою в усіх містах Україні та у світі відбулась акція на підтримку української льотчиці, народного депутата, яку незаконно утримують у Росії, Надії Савченко. Вона оголосила сухе голодування після рішення суду перенести засідання на 9 березня. Адвокат Савченко Марк Фейгін припускає, що українську льотчицю можуть обміняти на двох затриманих російських ГРУшників. Він закликав усіх українців підтримати Надію. А до Савченко готова вилетіти група українських лікарів. Проте потрібно отримати на це дозвіл російського МЗС.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матеріали експертизи свідчать, що Надія Савченко нікого не вбивала (Фото)

 

Акції FreeSavchenko 6 березня відбулися в Києві, Харкові, Одесі і Тернополі. Якщо в столиці на підтримку Савченко на Майдан Незалежності вийшли кілька сотень людей, то в Тернополі акція минула менш багатолюдно. Активісти тримали плакати  #FreeSavchenko і “Свободу Надії Савченко”. Вони розпочали збір підписів на підтримку льотчиці. Акція планують проводити безстроково. Долучитись до неї можна і в соцмережах із спільною міткою  #FreeSavchenko. Повідомляє сайт http://news-te.blogspot.com

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: