У Тернополі відбудеться громадський форум “Участь громади в реформуванні країни”

Опубліковано:
9 Вересня, 2015 о 11:42

У четвер 10 вересня о 18.00 год. у конференц-залі Coworking – open office EVOLUTION (вул. Йосипа Сліпого 7 (ТРЦ “Атріум”) 4 поверх) відбудеться громадський форум “Участь громади в реформуванні країни” в рамках “Курсу активного громадянина”. Організаторами форуму є Громадська ініціатива “Активна Громада”,  ГО “Молодіжне об’єднання “Файне місто”, об’єднання тернопільських громадських діячів “Громадський Моніторинг” (ГроМ).

 



Спікером форуму буде  експерт “Реанімаційного пакету реформ” Микола Виговський, який розповість про здобутки та плани “Реанімаційного пакету реформ”, важливість участі громади у процесі реформування країни та реформу публічної адміністрації, як передумову побудови ефективної держави.

 

Також учасники візьмуть участь у флеш-мобі “Стеж за грошима”, під час якого вимагатимуть від кандидатів на посади мерів та депутатів проведення чесних місцевих виборів, прозорості та відкритості у питаннях фінансування політичних партій.

 

Запрошуємо представників ЗМІ до участі у громадському форумі «Участь громади в реформуванні країни».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: