У Тернополі створили календар на 2017 рік на честь 44 бригади

Опубліковано:
10 Вересня, 2016 о 09:13

Представники Тернопільського Національного Економічного Університету та Тернопільської обласної державної адміністрації, з нагоди 2-ої річниці створення 44 окремої артилерійської бригади, розробили календар на 2017 рік. На ньому – військові стріляють з артилерії – фото Андрія Вербицького.

 



«Календар зробили для того, щоб привернути увагу до військової служби, зокрема, в артилерії та Тернопільській бригаді, де зараз є нова зброя, оновлені казрми, ряд пільг та допомог від держави і чим більше людей почеплять у себе на стіні такий календар – тим більше людей знатимуть про те, що у Тернополі дислокуються артилеристи, військові, які від початку російсько-української війни виконують бойові завдання в зоні АТО, і до сьогодні вони охороняють українські кордони від агресора. Тому, цей календар – для них, і водночас – це подарунок від військових цивільним громадянам» – розповідає прес-секретар 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: