У Тернополі провели парад помічників святого Миколая. Понад сотню молодих хлопців і дівчат під гру «Оркестри Волі» від центральної ялинки міста пройшли до Катедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, де помолилися акафіст до святого Чудотворця. Також біля храму організували ярмарок усіляких смаколиків та цікавих речей. Продавали пряники-миколайчики, одяг із написом «Миколай про тебе не забуде», а ще вироби рукоділля, які виготовили діти з інтернатів, люди з обмеженими можливостями. Кошти, які давали покупці за ці речі,  витратять на подарунки від Миколая дітям із сиротинців, інтернатів, малозабезпечених сімей.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святий Миколай запросить діток-сиріт у свою чудо-майстерню

 

Також на ярмарку торгували розфарбованими гільзами, за виручені кошти придбають святкові подарунки бійцям АТО. Організатори заходу – ті ж помічники святого Миколая, кажуть, що цією акцією хочуть більше людей закликати до благодійності та нагадати, що є багато малят, які дуже чекають на гостинці від святого Чудотворця, але, на жаль, вони опинилися а таких життєвих обставинах, що без допомоги благочинців,  можуть залишитися без подарунків у День Миколая, то ж навіть невеликий внесок кожного з нас може допомогти зробити потребуючій дитині свято.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: