У Тернополі оновлять "лежачих поліцейських"

Опубліковано:
5 Березня, 2016 о 08:23

З міського бюджету виділили 400 тисяч гривень на заміну міських “лежачих поліцейських”. Загалом у місті є три обмежувачі руху – на проспекті Степана Бандери в районі Клінічної лікарні, біля 6 школи на пішохідному переході і по вулиці Крушельницькій на пішохідному переході.

 



Окрім заміни трьох, в управлінні житлово-комунального господарства також планують один обмежувач руху встановити.

 

– Вартість їхня коливається від 100 до 300 тисяч. Так, щоб використати раціонально кошти бюджетні. І постараємось встановити їх у цьому році. Тобто все буде залежати від тих коштів. Ми не знаємо, на сьогодні і ціни ростуть з 1 березня на основні будівельні матеріали. Можливо, прийдеться і робити перерахунки кошторисів. Воно може бути здорожчання, а тому що зможемо, те зробимо, – розповів начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури міського управління ЖКГ Андрій Дроздовський. 

 

Замінювати «лежачі поліцейські» потрібно тільки за теплої погоди, кажуть в управлінні. Тому сьогодні очікують більш високих температур, пишуть на сайті ІНТБ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: