У Тернополі новий світлофор з’явиться на вулицях Лесі Українки і Довженка

Опубліковано:
25 Березня, 2016 о 16:56

Близько 500 тисяч гривень виділили в Тернополі на ремонт та заміну світлофорів. Поки що замінили лише лампи на світлодіодні, які значно економніші. Кабелі та контролери оновлять згодом.

 



Планують поставити і два нових світлофори на вулиці Довженка, Л. Українки та поблизу ринку “Мотор” і психо-неврологічної лікарні.

 

– Є таке бачення, щоб поставити новий світлофор на перехресті вулиць Довженка та Лесі Українки. Також є бачення встановити новий світлофор у районі ринку «Мотор» та психо-неврологічної лікарні, оскільки там дуже пожвавлений рух автівок і є небезпека для транспорту і пішоходів, – розповів директор КП «Тернопільміськсвітло» Олег Лехіцький.

 

Нагадаємо, що з ініціативи очільника Тернополя у місті діє інноваційна система дистанційного керування роботою світлофорів.Відтак, диспетчер на моніторі в онлайн-режимі спостерігає за роботою даних об’єктів та може вносити зміни у їх режим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: