У Тернополі нагородили жінку, яка втратила сина у АТО

Опубліковано:
31 Травня, 2016 о 09:53
26 травня 2016 року в приміщенні Тернопільської єпархії УПЦ Київського Патріархату архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор разом із військовими священиками прот. В’ячеславом Кізілоим та прот. Андрієм Любунем нагородив українських патріотів, активних діячів, волонтерів, меценатів орденами “За спасіння життя” та “За служіння Богу та Україні”, а також медалями за “Жертовність та любов до України”.

 
Під час нагородження владика Нестор звернувся до присутніх зі словами: “Мені приємно, що ми зібралися тут для такої радісної події. Сьогодні ми будемо нагороджувати церквоними нагородами, відзнаками громадських організацій, в також і козацьким орденом. Таке різноманіття є свідченням внутрішньої єдності, тобто ми не розділяємо спільу справу, а разом йдемо до перемоги. Також ці нагороди є свідченням поваги від народу, матеріальним втіленням любові та вдячності від людей. Прийміть же ці нагороди, та нехай Господь благословляє вас на добрі справи”.



 

Серед нагороджених була й Ірина Петрівна Мельник – волонтер та мама загиблого в зоні АТО Героя В’ячеслава Мельника, вона ж і дружина воїна-захисника Олександра Мельника, якає є головою Благодійного Фонду ”Наша надія Кременець”.

 

Цей фонд надає волонтерську допомогу українським воїнам, які героїчно захищають свою країну в зоні АТО, та допомагає українським військовослужбовцям, які брали участь у бойових діях на Донбасі, членам їх сімей, родинам загиблих воїнів, дітям-сиротам, дітям із особливими потребами, дітям кризових категорій та важкохворим громадянам. П.Ірина вручила подяку Тернопільській єпархії УПЦ Київського Патріархау за всебічну пітримку у своїй роботі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: