У Тернополі на виставці визначатимуть найбілішого і найрудішого кота

Опубліковано:
15 Жовтня, 2015 о 22:26

Близько сотні котів можна буде побачити на Міжнародній виставці котів у Тернополі. Відбудеться виставка 31 жовтня – 1 листопада у концерт-холі ТРЦ “Подоляни”. Показати своїх пухнастих улюбленців приїдуть гості з Харкова, Одеси, Вінниці, Чернівців, Москви, Санкт-Петербурга та інших міст.

 

— На виставці можна буде побачити найбільших у світі котів – мейн-кунів, а також пухнастих персидських котиків, сфінксів, шотландців. Будуть і нові породи – меконги, тайські, – розповідає, голова тернопільського клубу любителів котів “Адель” Ольга Кушнір.



І котів, і їх любителів чекають цікаві конкурси, продовжує співрозмовниця. Під час конкурсів шукатимуть найдовший котячий хвіст, визначатимуть найважчого кота, найпухнастішого, найбілішого та найрудішого. А під час конкурсу “Дивлюсь на тебе, як у дзеркало” шукатимемо схожість кота з його господарем. 

Реєстрація на виставку котів триває до 30 листопада. Участь у виставці можуть брати і породисті кішки, і звичайні домашні. 

 

Довідка

Умови реєстрації на участь у виставці котів можна дізнатися на сайті клубу “Адель” – http://adel-club.jimdo.com, або за номером телефону: 0-97-034-62-61. Вхід на виставку для дітей – 15 грн, для дорослих – 20 грн. Для діток віком до 6 років – безкоштовно. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: