Факт пограбування і нанесення тілесних ушкоджень трапився цими вихідними поблизу нічного клубу «Бомба». Один з потерпілих опинився в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та чисельними гематомами, а в іншого нападники забрали мобільний, документи і  гроші. Стало відомо, що організатор нападу – неповнолітній житель Тернополя.

 



У поліції кажуть: відвідувачі цього нічного клубу потерпають від зловмисників не вперше. Цьогоріч зафіксували аж шість фактів крадіжок і чотири пограбування, а також три випадки нанесення тілесних ушкоджень і хуліганство щодо відвідувачів «Бомби». Серед потерпілих – молодь від 18 до 30 років. Часто вони і не пам’ятають достеменно, що сталося, через свій нетверезий стан. Це і «на руку» зловмисникам.

 

Тому зараз наряди патрульної поліції здійснюють посилену охорону місць, наближених до розважальних закладів. Зловмисники це знають і тому можуть чатувати на свою «жертву»  біля парків, скверів, дворів будинку. Молодим людям варто і самим задуматись про свою безпеку та уникати подібних розважальних закладів. 

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: